Αλεξανδρούπολη - Έβρος - Θράκη    .:::.

Τηλ. 25510 88460 | info@deltafm.gr





¨
Φόβοι για μπλακ άουτ της ΔΕΗ εν μέσω καύσωνα
Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017
     Ειδήσεις    Παρόμοια

Δοκιμάζει τις αντοχές του το σύστημα της ΔΕΗ, καθώς κατά το τετραήμερο του καύσωνα που ξεκίνησε σήμερα με θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών επί τουλάχιστον τρεις ημέρες, τα κλιματιστικά αναμένεται να λειτουργούν στο φουλ μέρα και νύχτα.

Χαρακτηριστικό είναι πως η πρόβλεψη του ΑΔΜΗΕ για τις ημέρες αυτές είναι πως η ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας σήμερα και αύριο θα φτάσει τα 9.500MW, με το ακραίο σενάριο να είναι μόλις στα 9.590MW, όπως αναφέρουν «Τα Νέα».

Εως και χθες που η κατανάλωση ήταν αρκετά χαμηλότερα από το όριο αυτό, στα 7.950MW την Τρίτη και ανάλογο νούμερο την Τετάρτη, δεν έλειψαν οι διακοπές ρεύματος λόγω βλαβών, που σε κάποιες περιοχές, όπως στο Παλαιό Φάληρο, διήρκεσαν τρεις ώρες!

Από τον ΑΔΜΗΕ πάντως οι αρμόδιοι εμφανίζονται καθησυχαστικοί, τονίζοντας πως όλο το σύστημα βρίσκεται σε ετοιμότητα και πως έχουν καταρτηθεί τα κατάλληλα «defence plans». Ο νέος διευθύνων σύμβουλος Μανούσος Μανουσάκης μάλιστα επισημαίνει πως δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας λόγω της διαθεσιμότητας μονάδων φυσικού αερίου, της δυνατότητας εισαγωγών και της κατάστασης του συστήματος μεταφοράς.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Πεμ 29 Ιουν 2017


Φόβοι για μπλακ άουτ της ΔΕΗ εν μέσω καύσωνα
Δοκιμάζει τις αντοχές του το σύστημα της ΔΕΗ, καθώς κατά το τετραήμερο του καύσωνα που ξεκίνησε σήμερα με θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών επί τουλάχιστον τρ... Προβολή   Διάφορα

Ρέγκλινγκ: Η διακοπή των μεταρρυθμίσεων το 2015 κόστισε πολλά δισ. ευρώ στην Ελλάδα
Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα θα βγει στις αγορές πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος εξέφρασε ο Κλάους Ρέγκλινγκ, υπενθυμίζοντας ότι παράθυρο εξόδου στις αγο... Προβολή   Διάφορα

ΔΕΛΤΑ FM 102.3 | info@deltafm.gr