Αλεξανδρούπολη - Έβρος - Θράκη    .:::.

Τηλ. 25510 88460 | info@deltafm.gr

¨
Βραβεύθηκε για την κοινωνική προσφορά του στην ετήσια γιορτή των κορυφαίων ο Μάριος Γκιούρδας
Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016
     Αθλητικά    Παρόμοια

Για την κοινωνική του προσφορά, όχι ως αθλητής αλλά ως μέλος του Πυροσβεστικού Σώματος που το περασμένο καλοκαίρι είχαν σώσει εννιά ανθρώπους, ανάμεσά τους και ένα βρέφος, από πυρκαγιά, βραβεύθηκε ο Μάριος Γκιούρδας.

Ο Εβρίτης εμβληματικός πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας τιμήθηκε με αυτόν τον τρόπο από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, στην ετήσια γιορτή των κορυφαίων που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής το βράδυ της Δευτέρας.

Στην παρουσίασή του έγινε μάλιστα ιδιαίτερη μνεία στο ιδιαίτερο ταλέντο του, που είχε αναδειχθεί από τα κλιμάκια της Θράκης στις αρχές της δεκαετίας του ’90 μέχρι να πάει στον Ολυμπιακό και να γίνει ο εμβληματικός αρχηγός του αλλά και της Εθνικής.

Μάλιστα, στην διάρκεια της εκδήλωσης ο Γκιούρδας τιμήθηκε δύο φορές. Νωρίτερα, όταν δόθηκε τιμητική βράβευση στον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, η πρόεδρός του Βούλα Κοζομπόλη ζήτησε να ανέβουν στο βήμα και να παραλάβουν την διάκριση όλοι οι παρευρισκόμενοι ολυμπιονίκες.

Έτσι ανέβηκαν πέρα από τους τους τωρινούς, όπως η Άννα Κορακάκη, ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο Σπύρος Γιαννιώτης, οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, ανέβηκαν και «ιερά τέρατα» του ελληνικού αθλητισμού όπως ο Πέτρος Γαλακτόπουλος, ο Παναγιώτης Γιαννάκης αλλά και ο Μάριος Γκιούρδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκιούρδας χρίστηκε ολυμπιονίκης το 2004 με την Εθνική Ομάδα, η οποία είχε καταφέρει να μπει στην οκτάδα των Ολυμπιακών Αγώνων που διοργάνωσε η χώρα μας στην Αθήνα καταλαμβάνοντας την 5η θέση και χάνοντας στις λεπτομέρειες τον κρίσιμο προημιτελικό.

Πηγή: thrakisports.gr

 

 

Παρ 23 Δεκ 2016


Αλεξ/πολη: Η παγωνιά και οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες δεν εμποδίζουν διακινητές και παράτυπους μετανάστες
Αψηφώντας τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο Νομό Έβρο, με τον υδράργυρο να μην ξεπερνά τους 2 βαθμούς Κελσίου, τα παγωμένα νερά και την επικ... Προβολή   Διάφορα

Απειλεί και ο Τσακαλώτος τον Σόιμπλε: Να φοβάσαι αυτό που εύχεσαι
Αυτό είναι το μήνυμα του Έλληνα ΥΠΟΙΚ για το ενδεχόμενο ενός ευρώ δύο ταχυτήτων - Υποστηρίζει ότι «βεβαίως και μπορεί να υπάρξει συμφωνία χωρίς το ΔΝΤΜε τη... Προβολή   Διάφορα

Βραβεύθηκε για την κοινωνική προσφορά του στην ετήσια γιορτή των κορυφαίων ο Μάριος Γκιούρδας
Για την κοινωνική του προσφορά, όχι ως αθλητής αλλά ως μέλος του Πυροσβεστικού Σώματος που το περασμένο καλοκαίρι είχαν σώσει εννιά ανθρώπους, ανάμεσά τους... Προβολή   Διάφορα

H Ελλάδα ζήτησε 398 στοιχεία για χρήστες από το Facebook
Πιο πολλά από κάθε φορά ήταν τα αιτήματα άρσης απορρήτου που δέχθηκε το 2016 το Facebook από κυβερνήσεις, σύμφωνα με την έκθεση διαφάνειας της εταιρείας γι... Προβολή   Διάφορα

ΔΕΛΤΑ FM 102.3 | info@deltafm.gr