Αλεξανδρούπολη - Έβρος - Θράκη    .:::.

Τηλ. 25510 88460 | info@deltafm.gr

¨
Απίθανη γκάφα επιθετικού στη Σκωτία
Τετάρτη 5 Απριλίου 2017
     Αθλητικά    Παρόμοια

Απ' τη χαμένη ευκαιρία του Μάιλς Στόρι στιγματίστηκε η χθεσινή (4/4) αναμέτρηση ανάμεσα σε Αμπερντίν και Ινβερνές για το πρωτάθλημα της Σκωτίας. Ευτυχώς για εκείνον, η Αμπερντίν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, δίχως να γίνει ο ίδιος ο μοιραίος πρωταγωνιστής.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι χαμένη του ευκαιρία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κι ως... η γκάφα της σεζόν, μιας και χρειάζεται υπέρτατη προσπάθεια για να αστοχήσεις απ' το συγκεκριμένο σημείο.

Για την ακρίβεια, οι συμπαίκτες του έκλεψαν την μπάλα στον χώρο του κέντρου και ξεκίνησαν αντεπίθεση. Ένας απ' αυτούς την "κουβάλησε" έως τη μεγάλη περιοχή και στη σωστή χρονική στιγμή σέντραρε χαμηλά προς τον Στόρι, ο οποίος ήταν πρόσωπο με την άδεια εστία.

Οι φίλαθλοι βιάστηκαν να σηκωθούν απ' τις θέσεις τους για να πανηγυρίσουν, αλλά ο 23χρονος επιθετικός του απογοήτευσε, χάνοντας ευκαιρία που ανήκει σε αυτές που δεν... χάνονται!

Αντί να τη στείλει στα δίχτυα, εκείνος την απομάκρυνε απ' την αντίπαλη εστία. Όπως ήταν λογικό, η εν λόγω φάση έγινε γρήγορα viral στα social media, με αρκετούς να αναρωτιούνται πώς κατάφερε να μην σκοράρει απ' αυτό το σημείο.

Δείτε το βίντεο στο sport24.gr

 

 

Τετ 5 Απρ 2017


Δώρο Πάσχα: Τι θα ισχύσει φέτος
«To δώρο Πάσχα είναι κατοχυρωμένο για όλους τους εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα στην ελληνική επικράτεια, από την Εθνική Γενική ΣΣΕ». Αυτό ισχύει όπως αναφέρ... Προβολή   Διάφορα

Ελλάδα: Ψάχνοντας το φως στην άκρη του τούνελ
Καθώς ξεδιπλώνεται η γνωστή ιστορία μιας ακόμη φαινομενικά ατέρμονης αξιολόγησης και μιας επικείμενης προθεσμίας πληρωμής ομολόγων (7,4 δισ. ευρώ τον Ιούλι... Προβολή   Διάφορα

Απίθανη γκάφα επιθετικού στη Σκωτία
Απ' τη χαμένη ευκαιρία του Μάιλς Στόρι στιγματίστηκε η χθεσινή (4/4) αναμέτρηση ανάμεσα σε Αμπερντίν και Ινβερνές για το πρωτάθλημα της Σκωτίας. Ευτυχώς γι... Προβολή   Διάφορα

ΔΕΛΤΑ FM 102.3 | info@deltafm.gr